Storytail'sJag heter Linda-Marie Håkansson och det är jag som kommer driva den här bloggen/hemsidan om min uppfödning. Vår familj består av mig, sambon Jim och våra två barn Loveli och Milo.

Vintern 2011 ansökte jag om stamnamnet SE*Storytail's och där började min resa som uppfödare. Jag har tänkt föda upp rasen Norsk Skogkatt till sällskap, avel och utställning i mycket liten skala. Så finns intresse så är det bara att höra av sig.

Vi bor i Dalsjöfors som ligger cirka en mil öster om Borås och med oss bor våra två Norska Skogkatter Xantos och Rapunzel.

Våren 2008 åkte vi till Aplared för att titta på Norska Skogkattungar hos Cecilia & Thomas Gylling.
Det slutade med att vi fick med oss en katt som vi inte ens hade åkt dit för att titta på och den katten är vår underbara Xantos. Vi hade åkt till Cecilia & Thomas för att titta på den senast födda kullen men när vi satt där bland alla söta kattungar så kom det fram en röd/vit lite äldre kattunge. Han klättrade upp i Jims knä och tvärslocknade. Man kan lugnt säga att Xantos valde oss.

Rapunzel behöll jag från min första kull som kom i mars 2012. Rapunzel har jag som avelshona och hon är en mycket snäll, lugn och trygg hona. Rapunzel är en mycket stor och muskulös hona med grov benstomme, hon är högbent, lång i kroppen och har en fin trekant med fina sidolinjer.Med Vänlig Hälsning. 


Linda-Marie Håkansson
Ollonvägen 7
516 34 Dalsjöfors
0730-275050
linda.marie.h@hotmail.com