tisdag 5 november 2013

SE*Storytail's Toulouse

SE*Storytail's Toulouse

Toulous har nu blivit 21 veckor gammal och har nu också han hittat ett kärleksfullt hem. Toulouse skall flytta till Tyskland till Isolde och hennes familj, känns oerhört långt borta men det viktigaste är att han hittat ett bra hem att komma till.

Toulouse har kommit att betyda väldigt mycket för oss och han var från början katten som vi stödmatade i fyra veckor så han blev oerhört social, så fort jag kom hem eller han fick syn på mig kom han springandes och spann högt som en V8 motor. Han är en riktig liten personlighet och det kommer bli svårt att säga hej då till honom men känns så bra att Isolde kommer få en otroligt vacker, charmig och social katt. 
Det är det jag strävar med min uppfödning att kunna sälja harmoniska katter som är trygga och som har växt upp mitt ibland oss och tro mig det kan bli livat med två barn på 3 och 7 år. Men jag personligen tror att katten blir så mycket tryggare om den får vara en del av oss i vardagen. Hela kullen har blivit väldigt social och har anpassat sig jättebra till deras nya hem. Här hemma så har de alltid jagat dammsugarmunstycket när jag sprungit runt med dammsugaren och dammsugit så blyga är de inte utan vill vara med i händelsernas centrum. Toulouse flyttar till Isolde i Tyskland den 23/11 men innan dess ska han få följa med mig på Birkas utställning och ställas i kull med sina syskon Berlioz och Marie. Här nedan har jag valt ut några foton från att Toulouse va nyfödd till han va 12 veckor gammal, älskar dig lille vän och du kommer vara otroligt saknad och önskar dig all lycka i ditt nya hem med Isolde.

Nyfödd
1 Vecka
2 Veckor
3 Veckor
4 Veckor
5 Veckor
6 Veckor
7 Veckor
8 Veckor
9 Veckor
10 Veckor
11 Veckor
12 Veckor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar