tisdag 15 oktober 2013

18 veckor

SE*Storytail's Toulouse

Den här killen blir bara vackrare och vackrare i mina ögon och jag hoppas så att han också får komma till ett nytt kärleksfullt hem. Jag tycker att han ser lovande ut för både avel och utställning och han har fått riktigt fina bedömningar på de utställningar han fått följa med på. Han är riktigt cool och avslappnad  både på utställningar och här hemma, han vill helst vara med och följer oss här hemma vart vi än är och tyr sig mycket till Xantos så vi kallar dem stor & liten här hemma. Toulouse väger nu 18 veckor gammal 2835 gram och är en busig och matglad kille. Det viktigaste för mig nu är att han hittar ett nytt hem och om det är till avel, utställning eller sällskap har ingen större betydelse för mig utan det viktigaste är att det känns rätt för man har ju fäst sig oerhört för den här lille killen nu. Jag kommer ta med Toulouse till Birkas utställning och ställa kull med honom, Berlioz och Marie och det ska bli riktigt kul för det är dem tre som jag tycker stack ut lite extra än dem andra i kullen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar