tisdag 13 augusti 2013

Aristocats-Kullen 9 veckor

SE*Storytail's Toulouse
 
9 veckor har gått sedan Aristocats-kullen föddes och de låg och var pyttesmå i bolådan, känns ganska overkligt idag faktiskt. 
I veckan har de blivit avmaskade och imorgon åker vi till veterinären för den första vaccinationssprutan. 

I veckan blev Berlioz bokad så nu är det bara Toulouse och Peppo kvar som letar efter nya kärleksfulla hem. Toulouse är en liten "spinnmaskin" för han spinner så fort man tar i honom, det är nästan så att han kommer spinnande när man tittar på honom. Toulouse stödmatade vi i fyra veckor när han var liten så det kanske inte är så konstigt att han är så go.

Peppo är en riktig liten buse och jag hittar honom väldig ofta vid mina fötter under täcket när jag vaknar på morgonen. Peppo har jag misstankar på att han blir odd-eyed och det såg jag när jag fotade nioveckors bilderna. 

Vikterna är bra på dem allihopa och Berlioz gick upp hela 284 gram veckan som gått och ligger nu på 1594 gram och är störst i kullen. Sen kommer Marie med sina 1420 gram och med en viktökning på 166 gram. Thomas O'Malley som var störst i kullen när de föddes ligger nu i mitten av dem alla med sina 1334 gram och han har ökat 154 gram den här veckan. Peppo vägde 1274 gram och har ökat 132 gram. Toulouse gick den här veckan om Duchess och väger 1187 gram och Duchess 1169 gram och Toulouse ökade 156 gram och Duchess 120 gram. Hela kullen verkar få en riktigt bra pälskvalitet då alla har väldigt mycket täckhår redan som faktiskt redan känns sträv på några av dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar