tisdag 2 juli 2013

Aristocats-kullen är nu 3 veckor gammal

SE*Storytail's Toulouse
 
Veckorna går fort och det är mycket som händer med kullen. Det är bra fart i bolådan och kattungarna stapplar runt på alla fyra och det ser väldigt kul ut. Toulouse tar sig till och med ut ur bolådan men mamma Rapunzel är snabb med att plocka tillbaka honom. 

Vi har stödmatat Toulouse från dag tre på grund av att han vägde mycket mindre än de andra i kullen och blev undanknuffad av de andra men nu vid tre veckors ålder börjar han komma ikapp de andra och måste faktiskt säga att det är han som är mest framåt och utvecklas fortast trots att han är minst. Toulouse var den som öppnade ögonen först och också den som tog sig ur bolådan först.

Idag när jag vägde kullen vägde Toulouse 315 gram och har gått upp 115 gram på en vecka. Thomas O'Malley har gått upp 78 gram på en vecka och väger idag 456 gram och är fortfarande utan tvekan störst i kullen. Berlioz och Peppo har gått upp 73 gram på en vecka och vägde idag 395 gram respektive 333 gram. Tjejerna har denna veckan gått upp minst och Duchess som gick upp mest förra veckan har gått upp minst denna veckan med 44 gram och väger idag 370 gram. Marie vägde 359 gram och har ökat 64 gram på en vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar