tisdag 23 juli 2013

Aristocats-Kullen är 6 veckor gamla

SE*Storytail's Toulouse

Tycker kattungar är absolut sötast när de är 6-8 veckor gamla och myser och tar vara på tiden med dem lite extra nu.
Tre av dem är nu bokade. Marie skall flytta till Carina i Sandviken och bli en fin avels- och utställningstjej. Duchess skall flytta till Mikael och hans familj i Borås och bli en bortskämd sällskapskatt. Sen är det Thomas O'Malley som också ska få bli en snygg avels- och utställningskille och han kommer flytta till Hörby och ägas av Mats.
Intressenter finns på Berlioz och Toulouse men inget som är klart än. Peppo söker också ett nytt hem och till honom letar jag efter någon som vill ta hand om honom som sällskapskatt.
Alla kattungarna är nu rumsrena och äter både Royal Canins babycat mousse och torrfoder och växer i en rasande takt.
Berlioz har gått upp från 654 gram till 943 gram så han har ökat hela 298 gram på en vecka. Peppo har gått upp 201 gram från 595 gram till 796 gram. Marie vägde idag 895 gram och har gått upp 181 gram denna veckan. Thomas O'Malley väger 844 gram och har ökat 177 gram denna veckan. Duchess har gått upp 151 gram och ligger på en vikt på 760 gram. Sen ligger Toulouse på 742 gram och har ökat 141 gram denna veckan och känns otroligt kul att han kommit ikapp så bra som han gjort med tanke på hur liten har var från början och att han inte kom till riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar