måndag 4 mars 2013

En mycket trevlig helg på Östkattens utställning

SP S*Myselisia's Xantos DSM, DVM

Idag har vi en vilodag här hemma efter en mycket trevlig dag igår på Östkattens utställning. Dagen började 03:00 då väckarklockan ringde och färden mot Nyköping började. Jag var riktigt nervös för det var första gången som Jaxon skulle ställas ut och jag hoppades så att han skulle tycka att det var ganska okej att vara på utställning för första gången men kunde aldrig drömma om att han skulle vara så cool. Han tog det hela med ro och var hur duktig som helst och visade upp sig för Jörgen Billing som gav honom en fantastiskt fin bedömning. Jaxon satt mitt på bordet och tittade på när Jörgen skrev bedömningssedeln och undrade väl när han skulle bli färdig så han kunde fortsätta leka med honom med vippan.


En annan rolig överraskning igår fick jag när jag kom tillbaka till buren med Jaxon. Där stod denna ståtliga pokal och diplom från Skogkattslingan. Xantos hade blivit placerad som 1:a på deras lista som årets kastrat och inte nog med det så gick Xantos till panel och vann panelen med ALLA domarrösterna. Tacksam för att jag har en så fin katt och tacksam för att han är så underbar på alla sätt. Han är katten som är min "hjärtekatt" och han följer mig vart jag än går.

S*Fridalas Jaxon
Nu ser jag fram emot nästa utställning som kommer bli Sydkattens i Malmö och hoppas att Jaxon tycker det är lika roligt där. Xantos får också följa med och va mentor till lille Jaxon för det gjorde han så bra på Östkattens utställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar