fredag 8 februari 2013

Äntligen är han här vår vackra JAXONSom jag längtat och igår åkte jag till Svalöv en bit utanför Malmö och hämtade hem vår vackra Jaxon.

S*Fridalas Jaxon hittade jag bland Skogkattslingans kattungeannonser och föll för honom med en gång. Jag föll mycket för att han är en grupp 4:a och hans underbara trekant som är stöpt ur en form.
När han var cirka 6-7 veckor åkte jag och min vän Eleonore ner för att titta på honom och Eleonore sa till mig att du vet nu att åker du ner och tittar på honom så kommer du att köpa honom och mycket riktigt så blev det.
Han är inte bara vacker att titta på han har ett gudomligt temperament och är en självsäker tuff kille.
När vi kom hem igår staplade han in och tittade nyfiket runt här hemma och Xantos och Rapunzel sprang och gömde sig under Milos säng till en början och undrade vad tusan det var för hårboll som matte släpat med hem, men efter nån timme satt Xantos och Jaxon och delade mat från samma tallrik.


Xantos har ett helt fantastiskt temperament och tog emot sin nya kompis på ett beundransvärt sätt. Rapunzel tycker fortfarande det är lite läskigt och håller sig lite på sin kant och tycker att Jaxon är lite farlig och fräser om han kommer för nära, men man får ju inte vara för lättflörtad inte  :-)
Jaxon har jag köpt först och främst som sällskap och hoppas innerligt att han skall tycka det här med utställning är lika roligt som Xantos tycker och Jaxon skall få följa med på Östkattens utställning som är i Nyköping nu i början av mars med Xantos och jag hoppas att Xantos skall smitta av sitt lugna temperament på honom så att han skall tycka det är helt okej att vara på utställning. En bonus sedan hade varit om Jaxon och Rapunzel skulle kunna få bli mamma och pappa men det är verkligen inte en prioritet, först och främst skall dem komma bra överens här hemma och framför allt så skall dem bli könsmogna båda två men det är bara planer som jag har för Jaxon och som sagt planer kan alltid ändras. Först och främst skall han må bra och känna sig välkommen i vår lilla familj.

Tack Gunnel Malmberg för denna underbart vackra personlighet, jag skall ta väl hand om honom.


Kram från oss och Jaxon


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar