torsdag 16 augusti 2012

♥ Lycka till i ditt nya hem älskade Maximus ♥

SE*Storytail's Maximus 23 veckor gammal.

Har idag kört Maximus till Göteborg där hans nya familj bor och det känns faktiskt väldigt tomt här hemma.
Maximus har verkligen fångat mitt hjärta men vet att han kommer få det bra och han kommer att få en ny kompis att leka med, en blå norsk skogkatt hona som heter Zafira.

Zafira
Cecilia hjälpte mig att ta några fina kort på Maximus innan han flyttade idag för min kamera har jag lånat ut, passade på att väga "lillkillen" också och vågen visade hela 4,2 kg vid 23 veckors ålder så Maximus kommer med all sannolikhet bli en mycket stor kille men han har ju också en väldigt stor benstomme och substans i kroppen. Ska bli roligt att följa honom under hans uppväxt och kanske får han följa med till Ädelkatten i December.


Lycka till i ditt nya hem killen du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar