torsdag 12 april 2012

5 veckor

Trassel-Kullen 

5 veckor

SE*Storytail's Maximus

Nu springer Maximus och Rapunzel runt som galningar här hemma och busar. De har redan gått några veckor och tiden bara springer iväg. Tyvärr orkade inte lille Flynn att kämpa mer så nu är dom två kvar i kullen och jag har ju redan från början haft tankar på att behålla en kattunge i kullen och det är svårt att välja för jag tycker om båda två väldigt mycket. 
Maximus han är en riktigt stor maffig kille som vägde 839 g när han var 5 veckor gammal och drömmen har ju alltid varit att ha en grupp 4 hane. 
Men så har vi ju Rapunzel också som är en väldigt stor hona på 791 g vid 5 veckors ålder och skall det sunda förnuftet få välja så borde jag behålla Rapunzel för framtida avel men det är svårt mycket svårt för dom är väldigt fina båda två. 

Rapunzel profil.
Titta vad jag kan.
Om jag lägger huvudet lite på sne då?
Tittut!
Maximus profil.
Så stilig ♥
Titta på mig!
Charmtroll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar