lördag 28 januari 2012

25 dagar av cirka 65 har gått


 Besök på Blå stjärnan för att kolla vikt på Flamma.

Idag har det gått 25 dagar in på Flammas dräktighet och hon hade gått upp från 4,9 kg till 5,1 kg så nog är det kattungar i magen på henne. Hon har även väldigt rosa tuttar som har växt en del. Så luras hon nu så gör hon det riktigt bra.


Xantos fick också följa med för jag har varit lite orolig över att han har ökat i vikt igen.  

Jag har nämligen fått lite kommentarer från domarna på dom senaste utställningarna att han börjar få lite mage. 
Så när jag vägde honom blev jag väldigt förvånad över hans vikt, för enligt vågen väger han  nu 7,5 kg och så lite har han aldrig vägt innan. 

Xantos vägde som mest 9,8 kg och då bantade jag ner honom till 7,9 kg och det var inte helt lätt, men det gick. Man får bara vara lite envis och konsekvent. 

Så i dag blev jag båda glad och lättad över hans vikt, men han får allt fortsätta gå på lättare mat och flera gånger om dagen, men hur får man bort hängmagen? man kan ju knappast köra situps på honom. 
Någon som har bra tips om det får gärna skriva en kommentar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar